KÜTAHYA’DA BAŞDAĞITICIMIZA YAPILAN SİLAHLI SALDIRIYI KINIYORUZ

16.09.2015 15:33

KÜTAHYA’DA BAŞDAĞITICIMIZA YAPILAN SİLAHLI SALDIRIYI KINIYORUZ

Ağır şartlarda milletimize hizmet vermek için çalışan başdağıtıcımızın, canına kast etmek, onu yıldırmak ya da etkisiz hale getirmeyi düşünmek ve eyleme geçmek, toplum olarak bizlerin, insani değerlerimize ve birlikte yaşama kültürümüze sığmayan ilkel bir davranıştır.

“İsmail Bulut” yasaların ve kurumumuzun kendisine çizdiği çerçevede görevini yerine getirmeye çalışan bir kamu görevlisidir. Eğer sorumluluklarına bağlı ve sırf işini kanuna göre yaptığı için bir memura fiili saldırı varsa ve bunu yapanlar eylemleriyle PTT çalışanlarımızı yıldırma fikrine kapılmışlarsa, maalesef bu sadece Kütahya PTT Başmüdürlüğüne değil, en çok ihtiyaç duyduğumuz toplumsal barışa bir saldırıdır.

Yetkililerin dikkatini; kanun ve yasaların gerektirdiği şekilde, görevi başında bulunan emekçilerin, maruz kaldıkları saldırı ve zorbalıklara çekmek ve bu konuda gereğinin yapılmasını istiyoruz.

Basın Yayın ve iletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika olarak, üyemize yapılan bu insanlık dışı saldırı kim ve nereden gelirse gelsin kınıyor, saldırganın en ağır cezayı alması için yapılması gerekenleri yapacağımızın bilinmesini isteriz.

İsmail Beye geçmiş olsun dileklerimizi sunar, Allahtan acil şifalar dileriz.

 

Birlik Haber-Sen

Genel Merkez

Yönetim Kurulu