Bir Talebimiz Daha Kazanıma Dönüştü

07.02.2017 13:58

Bir Talebimiz Daha Kazanıma Dönüştü

Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen olarak, PTT A.Ş. ile 16 Kasım 2016 tarihinde yaptığımız 2016 yılı 2 Dönem Kurum İdari Kurulu toplantısında ve Kamu Personel Danışma Kurulu Toplantısı başta olmak üzere birçok platformda PTT A.Ş’ deki personel eksikliğinin biran önce giderilmesi için talepte bulunmuştuk.

Son olarak da 26 Ocak 2017 tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı makamında ziyaret ederek, yaşanan sıkıntıları ve bu konunun çözüme kavuşması için ricada bulunmuştuk.

Birlik Haber-Sen olarak yaptığımız çalışmalar sonuç bulmuş ve bu gün Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT A.Ş. ’ye 2 bin 500 personel alınacağını açıklamıştır.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın PTT'ye personel alımı yapılacağını duyururken, bu kapsamda 2 bin 500 personelin istihdam edileceğini söyledi.

Daha fazla kazanımlarımızın uygulamaya geçeceği, gelecek güzel günlerin temennisiyle saygılarımızı sunar iyi çalışmalar dileriz.