BİRLİK HABER-SEN’DEN AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ ARSLAN VE BAYRAM’A ZİYARET

04.05.2016 00:04

BİRLİK HABER-SEN’DEN AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ ARSLAN VE BAYRAM’A ZİYARET

Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Bekar ve Cüneyt Özban Kars Milletvekili ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanvekili Ahmet Arslan’ı ve Erzincan Ak Parti Milletvekili Serkan Bayram’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ki makamlarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Genel Başkan Vekilimiz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Bekar ve Özban, ilk olarak Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ı ziyaret ettiler. Sendikamız hakkında bilgi veren Genel Başkan Vekilimiz ve Genel Başkan Yardımcılarımız, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanvekili Arslan’a, hizmet kolumuzdaki kurumlarda yaşanan sıkıntıları ve çalışanların taleplerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getireren Arslan ise, hem bir milletvekili olarak, hem de bulunduğu komisyonu ilgilendirdiği için Basın, Yayın ve İletişim hizmet kolundaki kamu çalışanların sıkıntılarının çözümü için elinden geleni yapacağını, talepleri içinde atılması gereken adımların biran önce atılması için çalışacağını söyledi.   

Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Bekar ve Cüneyt Özban,  daha sonra Erzincan Ak Parti Milletvekili Serkan Bayram’ı TBMM’deki makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR