Başkanlarımız, Teşkilat Çalışmalarına Trakya Bölgesinde Devam Ediyor

03.04.2018 14:46

Başkanlarımız, Teşkilat Çalışmalarına Trakya Bölgesinde Devam Ediyor

Edirne İl Başkanımız Ozan Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile toplantı yapan Başkanlarımız, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve değerlendirmelerde bulundular. Edirne İl Başkanı olarak yeni atanan Ozan Cengiz’i tebrik eden Başkanlarımız, kendisine çalışmalarında başarılar dilediler.

Edirne il ve ilçelerinde PTT A.Ş. çalışanlarını ziyaret eden Başkanlarımız, çalışma ortamlarında bir araya geldikleri kamu personellerimize sendikamızın çalışmaları ve kazanımları hakkında bilgiler verdiler. Gelen sorun, sıkıntı ve talepleri içtenlikle yanıtlayarak notlar alan Başkanlarımız, Birlik Haber-Sen olarak her sorun ve talebin kendileri için önemli olduğunun altını çizdiler.

Ayrıca çalışmalarında Edirne ili Başmüdürü Bülent Uğurtepe ve Merkez Müdürü Bülent Yıldız’ı makamlarında ziyaret eden Başkanlarımız, kendilerini iletilen sorun ve talepleri ilk elden müdürlerimize aktardılar. Başkanlarımız, Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak kamu çalışanlarının özlük, mali ve sosyal haklarını her zaman savunduklarını vurguladılar. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başmüdür ve Merkez Müdürü, Genel Merkezimize ve Başkanlarımıza çalışmalarında başarılar dilediler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR