İSTANBUL AVRUPA YAKASI YEMEKHANE SORUNU ÇÖZÜLDÜ

01.08.2015 20:31

İSTANBUL AVRUPA YAKASI YEMEKHANE SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Sendikamızın girişimleri sonucu İstanbul Avrupa Yakası PTT Başmüdürlüğünün yemekhane sorunu çözüldü.

19/12/2013 tarihinde Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İNALTEKİN, Genel Başkan Vekili Mehmet Cemal ÇİVİ, Genel Başkan Yardımcısı Ömer BUDAK, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt BURGAÇ İstanbul 2 no’lu ve 15 no’lu şube yönetimleri ile birlikte İstanbul Avrupa yakası PTT Başmüdürü İsmail ÇİZİKÇİ’yi makamında ziyaret etti. 

 

 

Ziyaret esnasında son zamanlarda yemekhane konusunda yaşanan sorunlar ve sıkıntılar gündeme geldi. Genel Merkez Yönetim Kurulumuz konuyla yakından ilgileneceğini ve takipçisi olacağını belirti.

Birlik Haber-sen Genel Merkez Yönetimi, İstanbul Avrupa yakası PTT Başmüdürlüğünün yemekhane hizmetlerinin yürütülmesinde ihtiyaç duyulan personelin çalıştırılması konusunda ivedilikle çözüm isteğini PTT Genel Müdürlüğü yetkililerine bildirdi. Yetkililer, sorunun çözümü için gerekli çalışmaları başlatacaklarını söyledi.

Sendikamızın girişimleri sonucu konu ile ilgili 13.01.2014 tarih ve 711 sayılı İstanbul Avrupa Yakası PTT Başmüdürlüğünün yazıları’na cevaben Genel müdürlüğün Personelin mağduriyetinin giderilmesi konusunda olumlu baktıklarını ve sorunun çözüldüğü görülmektedir. 

Sorunun çözüldüğüne dair yazı EK3’de mevcuttur.

Gerekli hassasiyeti gösteren Başta Genel müdürlüğümüzün yetkililerine İstanbul Avrupa Yakası PTT Başmüdürü İsmail ÇİZİKÇİ’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Her zaman olduğu gibi, Birlik Haber-Sen çözüm noktası olmuştur. Hep yanınızda olacaktır.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR