RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’den Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

24.11.2020 18:23

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’den Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

RTÜK (Radyo ve Televizyon Üst Kurulu) Başkanı Ebubekir Şahin ve Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı, Birlik Haber-Sen Genel Merkezinde ise Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Evren Akpınar’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Birlik Haber-Sen RTÜK Temsilcisi Ferhat Bakır’da heyete eşlik etti.

Ziyaretleri sırasında Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen’in çalışmalarını ilk ağızdan dinleme fırsatı bulan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen’in sendikal hayatın içinde güzide kurumlar olduğunu belirttiler.

Basın, yayın ve iletişim hizmet kolunda Genel Yetkili Sendika olan Birlik Haber-Sen’in RTÜK çalışanları adına yaptığı çalışmalardan bahseden Genel Başkan Ömer Budak, hizmet kolunda görev almakta olan her bir kamu çalışanı için umutla ve gururla çalıştıklarının altını çizdi. Görüşme sırasında iletişim alanındaki talepler, çalışanların beklentileri ve ortak çalışma alanlarıyla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu’ya nazik ziyaretleri için teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR