Muş Memur-Sen’den İnaltekin’e Ziyaret

01.08.2015 20:31

Muş Memur-Sen’den İnaltekin’e Ziyaret

Muş Memur-Sen İl Temsilcisi ve yönetim Kurulu Üyeleri, Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin’i makamında ziyaret etti.

Muş Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık Sen İl Başkanı Fehmi Kuzey Vurar,  Muş Memur-Sen Temsilci Yardımcısı ve Birlik Haber-Sen İl Başkanı Muzaffer Boskurt, Muş Memur-Sen Temsilci Yardımcısı ve Ulaştırma Memur-Sen İl Başkanı Mehmet İhsan Kömüroğlu Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin’i makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için teşekkür ederek sendikal faaliyetlerinde başarılar diledi.

Muş Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık Sen İl Başkanı Fehmi Kuzey Vurar, ise yaptıkları sendikal çalışmalar hakkında bilgi vererek, bölgede yaşanan sıkıntıların çözümü konusunda istişarelerde bulundu.

Ziyaretin ardından Muş Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık Sen İl Başkanı Fehmi Kuzey Vurar ile birlikte Muş Memur-Sen Temsilci Yardımcısı ve Birlik Haber-Sen İl Başkanı Muzaffer Boskurt, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin’e Memur-Sen’e, Birlik Haber-Sen’e yaptığı katkılardan ve Birlik Haber-Sen Genel Başkanı olarak göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı plaket verdiler.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR