Gündoğdu’dan Bakan Güllüce’ye ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

01.08.2015 20:31

Gündoğdu’dan Bakan Güllüce’ye ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu.

 

Genel Başkan Gündoğdu, Bakan Güllüce'ye yeni görevinde başarılar diledi. Bakanlığın kentsel dönüşüm ile ilgili çok büyük projeleri yürüttüğünü söyleyen Gündoğdu, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı son yıllarda Türkiye'de çok başarılı işlere imza attı. Özellikle kentsel dönüşüm başlı başına önemli bir proje.Yine TOKİ tarafından binlerce konut ülkemize kazandırıldı. TOKİ'nin gerçekleştirmiş olduğu kentleşme sürecinde, plansız inşa edilen ve düzensiz konutlar yerine daha estetik ve depreme dayanıklıları yapıldı. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Diğer bakanlıklar ve kuruluşlarla olduğu gibi bakanlığınızla da daha yakın çalışma içerisinde olacağız" dedi.

 

30012014-2

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bakan Güllüce, ötekileştirmeden herkesimle işbirliğine açık olduklarına vurgu yaptı. Memur-Sen'nin Türkiye'nin en büyük memur konfederasyonu ve güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren Bakan Güllüce, "Paydaşlarımızın düşünce ve projelerini önemsiyoruz. Memur-Sen bizim önemli bir paydaşımız. Yakın işbirliği içersinde olacağız" ifadelerini kullandı.

 

Ziyarete Memur-Sen'e bağlı Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Abdulhadi Karasapan, Genel Başkan Yardımcıları Sefer Sürem, Selami Narmanlı, Şükrü Çiftçi, Şeraffettin Pekyürek, Bakanlık Temsilcisi Faruk Özen de katıldı.

 

30012014-3