Ankara 17 Nolu Şube Kahvaltıda Bir Araya Geldi

09.02.2019 17:13

Ankara 17 Nolu Şube Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Muzaffer Boskurt, Ahmet Karagöz ve Cüneyt Özban Ankara 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği kahvaltı programına katıldılar. Ankara 17 Nolu Şube teşkilatı ve işyeri temsilcileri ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ankara 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine ve işyeri temsilcilerine katılımları için teşekkür etti. Ankara 17 Nolu Şube olarak üyeleri için durmaksızın çalıştıklarını dile getiren Akpınar, bu kutlu mücadelenin bir neferi olmaktan gurur duyduğunu vurguladı.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yakın zamanda yapılan Kurum İdari Kurulu Toplantısı (KİK) maddeleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Budak, Birlik Haber-Sen olarak PTT A.Ş. çalışanları adına sürekli ve düzenli çalışmalar sergilediklerini vurguladı. Memur-Sen ve Mehmet Akif İnan Vakfı ile ortalaşa yürütülen Motif Kartı tanıtan Genel Başkan Budak, işyeri temsilcilerine üyelere dağıtılmak üzere Motif Kartlarını takdim etti. 

Temsilcilerden gelen soruları yanıtlayan Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, işyeri temsilcilerinin teşkilatın en önemli üyeleri olduklarını vurguladı.

Gerçekleştirilen toplantı aile fotoğrafının ardından sona erdi.