Bursa PTT çalışanları Yemekte Bir Araya Geldi

01.08.2015 20:31

Bursa PTT çalışanları Yemekte Bir Araya Geldi

Birlik Haber-Sen Bursa Şubesi’nin düzenlediği tanışma yemeğinde, çok sayıda PTT A.Ş. çalışanı bir araya geldi.

Düzenlenen tanışma yemeğine Birlik Haber-Sen Bursa İl Başkanı Sabri Uğur, Bursa PTT A.Ş. Başmüdürü Erol Işıksoy, Başmüdür Yardımcıları Hasan Hüseyin Kaya, Hasan Olcay, İhsan Ekem, İdari ve Sosyal İşler Müdürü Necati Çakmak, Personel Müdür Vekili Oruç Nesipoğulları, Heykel PTT Müdürü Necmeddin Aslan, Nilüfer PTT Müdürü Ahmet Yılmaz, Gençosman PTT Müdür Vekili Taner Geyikçioğlu, Adliye PTT Müdür Vekili Mürüvet Geyikçioğlu, Gürsu Müdürü Vekili Duran Sünnetçi, Kestel Müdür Vekili Emine Doğan ve çok sayıda Bursa Merkezinde Ertuğrulgazi, Erikli, Gürsu, Adliye ve Kestel Merkezinde görev yapan PTT A.Ş. çalışanı katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Bursa PTT A.Ş. Başmüdürü Erol Işıksoy, Birlik Haber-Sen’in düzenlemiş oldukları bu güzel organizasyondan çok mutlu olduklarını bu yüzden kendilerine çok teşekkür ettiklerini söyledi. Birlik Haber-Sen’in sendikal çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Işıksoy, Bursa PTT olarak Birlik Haber-Sen ile uyum içinde çalıştıklarını ifade etti.

Birlik Haber-Sen Bursa İl Başkanı Sabri Uğur ise kendilerini kırmayarak davetlerine katılan Başmüdür Erol Işıksoy’a, Yardımcıları ve davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Birlik Haber-Sen olarak PTT çalışanlarıyla bir araya gelmekten çok mutlu olduklarını belirtti. Bu tür organizasyonların devam edeceğini kaydeden Uğur, Nisan ayının 19’unda da PTT A.Ş. dağıtıcılarıyla Atatürk Kent Ormanı’nda piknik yapacaklarını söyledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR