Budak; Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri ve Kırıkkale’yi Ziyaret Etti

08.04.2019 14:00

Budak; Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri ve Kırıkkale’yi Ziyaret Etti

Çalışmalarına Gaziantep’te başlayan Genel Başkan Ömer Budak, Gaziantep Başmüdürü Zekai Özkan, Başmüdür Yardımcılarını ve Müdürleri makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından İl Başkanı Halil İbrahim Yorulmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve işyeri temsilcileri ile bir araya gelen Budak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yakın zamanda yapılan Kurum İdari Kurulu (KİK) Toplantısı ve sonuçları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Budak, yaklaşmakta olan 15 Mayıs sürecini hatırlatarak yeniden Genel Yetkili Sendika olmanın gururunu yaşadıklarını ve çalışanlar adına mücadelelerinin aralıksız süreceğinin altını çizdi.

Gaziantep ziyaretinin ardından Kahramanmaraş’ta çalışmalarına devam eden Genel Başkan Ömer Budak, programına kamu çalışanları ile yaptığı kahvaltı ile başladı. Başmüdürlük, Merkezler, Elbistan, Afşin ve Göksun’da gün boyu ziyaretlerini sürdüren Budak, çalışanlardan gelen talepleri soruları yanıtladı ve taleplerini dinledi.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yakın zamanda yapılan olan Toplu Sözleşme sürecine dikkat çeken Budak, hizmet kollarındaki kamu çalışanları adına hazırlıklarının devam ettiğini vurguladı. Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen olarak kamu çalışanları için alın teri döktüklerini ifade eden Ömer Budak, kazanımların durmaksızın süreceğinin sözünü verdi.

Hafta sonu çalışmalarına sürdüren Genel Başkan Budak, güzergah üzerinde Kayseri ve Kırıkkale’de teşkilat üyeleriyle buluştu. Kayseri Şube Başkanı Mehmet Taş, Kırıkkale İl Başkanı Ferhat Erdal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Ömer Budak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve istişarelerde bulundu.