Budak ve Burgaç, Mersin Teşkilatını Ziyaret Etti

18.02.2019 10:18

Budak ve Burgaç, Mersin Teşkilatını Ziyaret Etti

Mersin teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Mersin İl Başkanı Musa Özmen ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Mersin; Silifke, Erdemli, Başmüdürlük ve Merkez Müdürlük çalışanlarını ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, hizmet kolu çalışanlarının taleplerini dinleyerek sorularını cevapladılar.

Mersin Başmüdürü Korunur Ziyaret Edildi

PTT A.Ş. Mersin Başmüdürü Sevtap Korunur’u ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışanların taleplerini aktardılar. Sendikal çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Budak, Korunur’a hayırlı olsun dileklerini iletti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT A.Ş. Mersin Başmüdürü Sevtap Korunur, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Birlik Haber-Sen Yönetimi Mersin’de Temsilcilerle Buluştu

Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Mersin İl Başkanı Musa Özmen ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği temsilciler toplantısına katıldılar. Mersin teşkilatı ve işyeri temsilcileri ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yakın zamanda yapılan Kurum İdari Kurulu (KİK) Toplantısı ve sonuçları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Budak, Kamu çalışanları ve PTT A.Ş. çalışanları adına önemli adımların atıldığının altını çizdi.

Temsilcilerden gelen soruları yanıtlayan Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, işyeri temsilcilerinin sendikaların illerdeki teşkilatlarının en güçlü yapı taşı olduklarını ifade ettiler.

Gerçekleştirilen toplantı aile fotoğrafının ardından sona erdi.