Budak ve Burgaç’dan, Teşkilata Ziyaret

01.08.2015 20:31

Budak ve Burgaç’dan, Teşkilata Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç Antalya, Adana, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep illerini ziyaret ederek teşkilat çalışmalarında bulundular.

Budak ve Burgaç, ilk olarak Birlik Haber-Sen Antalya 14 No’lu Şubeyi ziyaret ederek, Şube Başkanı Mustafa Erol, Yönetim Kurulu üyeleri ve Birlik Haber-Sen üyeleriyle görüştüler. Burada Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını anlatan Budak ve Burgaç, daha sonra hizmet koluna bağlı kurumları ziyaret ederek, çalışanlar ve yetkililerle görüş alışverişinde bulundular.

Antalya ziyaretinin ardından Genel Başkan Yardımcıları Budak ve Burgaç, Adana’ya geçerek Birlik Haber-Sen Adana 7 No’lu Şube Başkanı Hasan Toka ve yönetimini ziyaret ettiler. Burada da Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını ve kazanımlarını anlattılar. Hizmet koluna bağlı kurumları ziyaret eden Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç, çalışanlar ve kurum yetkilileriyle görüştüler.

Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç, daha sonra Mersin İl Başkanı Musa Özmen, Hatay İl Başkanı İsmail Cesur, Kahramanmaraş il Başkanı Ali Seyit Sevin ve Gaziantep İbrahim Halil Yorulmaz ve yönetimlerini ziyaret ederek İl ve Şube Başkanlarıyla birlikte Basın, yayın ve iletişim hizmet kolunda bulunan çalışanlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinlediler.