Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı Çalışanları Piknikte Buluştu

24.06.2019 10:24

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı Çalışanları Piknikte Buluştu

Birlik Haber-Sen BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı) Temsilcisi Neşet Decdeli ve Temsilcilik yönetiminin düzenlediği piknik programına; Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, BTK’da görev yapmakta olan kamu çalışanları ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Gerçekleştirilen programda konuşan Genel Başkan Ömer Budak, davetlilere Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen olarak Toplu Sözleşmede, Kurum İdari Kurulu ve Kamu Personel Danışma Kurulu Toplantılarında elde ettiği kazanımlar hakkında bilgiler verdi. Birlik Haber-Sen’in çalışmalarına ve yürüttüğü projelere de değinen Genel Başkan Budak, hizmet kolu çalışanlarının hiç bir alanda mağduriyet yaşamamaları için gereken çabayı gösterdiklerini ifade etti.

Programa katılan Birlik Haber-Sen üyelerinin ve BTK çalışanlarının sorularını yanıtlayan Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, gelen talepleri de toplayarak gereken çalışmaların yapılacağının altını çizdiler.

Programın açılış konuşmasını yapan Birlik Haber-Sen BTK Temsilcisi Neşet Decdeli, davete katıldıkları için misafirine teşekkür etti. Birlik Haber-Sen BTK Temsilciliği olarak kurum içerisinde görev yapmakta olan çalışanlar için azimle çalıştıklarını dile getiren Decdeli, farklı aktivitelerle üyelerle bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirtti.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR