Budak ve Burgaç Antalya’da PTT A.Ş. Çalışanlarıyla Bir Araya Geldiler

24.11.2019 21:57

Budak ve Burgaç Antalya’da PTT A.Ş. Çalışanlarıyla Bir Araya Geldiler

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mithat Karaca’nın PTT A.Ş. çalışanlarına yönelik organize ettiği birlik ve beraberlik toplantısına katıldılar.

Antalya Şube Başkanı Mithat Karaca tarafından Antalya’ya davet edilen Genel Başkan Budak ve Genel Başkan Yardımcısı Burgaç, ilk olarak Antalya Şube Başkanlığını ziyaret ederek Karaca’dan sendikal çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Şube Başkanlığı’ nda bir süre Şube Başkanı Karaca ile çalışma hayatına yönelik istişarelerde bulunan Budak ve Burgaç, daha sonra PTT A.Ş.’nin Antalya Başmüdürlüğü' ne bağlı birimlerde görev yapan çalışanlarla bir araya geldiler.

Birlik Haber-Sen’in sendikal çalışmaları ve kamu görevlilerinin sosyal, ekonomik ve özlük haklarının genişletilmesine yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda görev yapan bütün kamu görevlilerini üye ayrımı yapmadan kucaklamaya çalıştıklarını belirterek, hizmet kollarındaki kamu görevlilerinin çalışma standartlarını ve gelirlerini yükseltmek için gece gündüz mücadele verdiklerini söyledi.

Genel Başkan Budak, toplantıya katılanların çalışma hayatlarında karşılaştıkları sıkıntıları dinleyerek, sorunların çözümü için istişarelerde bulundu.

Programın açılış konuşmasını yapan Antalya Şube Başkanı Mithat Karaca, ise Birlik Haber-Sen Antalya Şube olarak, Antalya’da yürüttükleri sendikal çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Karşılıklı fikir alışverişlerinin bulunulduğu toplantı aile fotoğrafı çekilerek sona erdi.