BİRLİK HABER-SEN TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

21.10.2015 09:48

BİRLİK HABER-SEN TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Memur-Sen’in "Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 milyon Üye" projesi kapsamında teşkilat çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, İstanbul 15 No’lu PTT Şubesi’nin düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katılarak yöneticilerle ve üyelerle görüş alışverişinde bulundular.

Programa, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Bekar’ın yanı sıra, İstanbul 15 No’lu PTT Şube Başkanı Cengiz Şişman, 2 No’lu Şube Başkanı Mehmet Direkçi, 3 No’lu Şube Başkanı Halil İbrahim Derim, 22 No’lu Şube Başkan Yardımcısı ve Birlik Haber-Sen TRT İstanbul Temsilcisi Gürcan İşyapan, çok sayıda üye ve davetli katıldı.

Programda konuşan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Memur-Sen’in "Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 milyon Üye" pojesine, büyük kazanımlarla sonuçlanan Toplu Sözleşme sürecine ve yeni döneme ait projelere değinerek bilgilendirmelerde bulundu.

Birlik Haber-Sen olarak büyük Memur-Sen ailesinin önemli bir parçası olduklarını ifade eden Genel Başkan Budak, “Önemli bir teşkilat disiplini ile başladığımız Toplu Sözleşme sürecini, 20 milyon kişiyi ilgilendiren büyük kazanımlarla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün Türkiye’ye hayırlı olsun. Şimdi daha büyük kazanımlar için daha çok çalışma vaktidir.” dedi.

Budak “Üye çalışmalarını büyük bir gayretle sürdüren İstanbul 15 No’lu PTT Şube Başkanımız Cengiz Şişman Bey’e ve yönetimine, 2 No’lu Şube Başkanımız Mehmet Direkçi Bey’e ve yönetimine, 3 No’lu Şube Başkanımız Halil İbrahim Derim Bey’e ve yönetimine, 22 No’lu Şube Başkan Yardımcımız ve Birlik Haber-Sen TRT İstanbul Temsilcimiz Gürcan İşyapan Bey’e ve bu programda emeği geçen teşekkür ederim.” dedi. Şube Başkanlarımıza ve yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, çalışmalarında başarı temennilerinde bulunarak konuşmasını sonlandırdı.

Programın sonunda İstanbul 15 No’lu Eski Şube Başkanımız Mehmet Ural Bey’e, emekli olması dolayısıyla Genel Başkanımız Ömer Budak tarafından plaket takdim edildi. Birlik Haber-Sen ailesi olarak Ural’a kapılarının her daim açık olduğunu söyleyen Budak, emeklerinden ve Birlik Haber-Sen’e yaptığı katkılardan dolayı Ural’a teşekkür etti.