Birlik Haber-Sen Heyeti İstanbul Anadolu Yakası’nı Ziyaret Etti

08.03.2019 17:05

Birlik Haber-Sen Heyeti İstanbul Anadolu Yakası’nı Ziyaret Etti

İstanbul Anadolu Yakası teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt; İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Halil İbrahim Derim ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

İstanbul PTT A.Ş. Başmüdürlüğü ve Merkez Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, hizmet kolu çalışanlarının taleplerini dinleyerek sorularını cevapladılar.

PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ile İstişare Toplantısı

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt, Ankara  17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar, Kocaeli Şube Başkanı Tacettin Mazlum, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Halil İbrahim Derim, Avrupa Yakası 15 Nolu Şube Başkanı Cengiz Şişman ve Avrupa Yakası 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Üce İstanbul ziyaretleri sırasında PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut, İstanbul Başmüdürleri, Başmüdür Yardımcıları ve Tüm Bölge Müdürlerinden oluşan heyet ile bir araya gelerek PTT A.Ş. çalışanlarının sorunlarını ve taleplerini görüştüler.

İstanbul’daki çalışma şartları üzerine görüş alışverişinde bulunan heyet, büyüyen ve gelişen PTT A.Ş.’nin geleceğe yönelik projeleri üzerine görüş bildirdiler. Başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’de PTT A.Ş. çalışanları için daha iyi şartlar sunma konusunda ortak fikir sürdüren heyet, mutlu personelin kurumu daha iyi yerlere taşıyacağını vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar, Muzaffer Boskurt ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Birlik Haber-Sen Yönetimi İstanbul’da Temsilcilerle Buluştu

Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt, İstanbul Şube Başkanı Halil İbrahim Derim ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği temsilciler toplantısına katıldılar. İstanbul Anadolu Yakası teşkilatı ve işyeri temsilcileri ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kurum İdari Kurulu (KİK) Toplantısı başta olmak üzere gerçekleştirilen çalışmaları ve sonuçları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Budak, Kamu çalışanları ve PTT A.Ş. çalışanları adına önemli adımların atıldığının altını çizdi.

Temsilcilerden gelen soruları yanıtlayan Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, işyeri temsilcilerinin sendikaların illerdeki teşkilatlarının en güçlü yapı taşı olduklarını ifade ettiler.

Gerçekleştirilen toplantı aile fotoğrafının ardından sona erdi.