İzmir Teşkilatı Ziyaret Edildi

26.01.2019 14:05

İzmir Teşkilatı Ziyaret Edildi

Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, İzmir Şube Başkanı Selçuk Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Çalışmalar kapsamında; başta İzmir PTT Başmüdürlüğü olmak üzere İzmir Posta İşleme Merkezi, Bornova Posta Dağıtım Merkezi, Bayraklı Posta Dağıtım Merkezi, Karşıyaka Posta Dağıtım Merkezi, Kargo İşleme Merkezi, Kargo Dağıtım Merkezi, Bayraklı PTT Merkezi, Bornova PTT Merkezi, Çamdibi PTT Merkezi, Halkapınar PTT Merkezi, TRT İzmir İl Müdürlüklerini ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışanlarla bir araya geldiler. Kurum personellerinden gelen soruları yanıtlayan Genel Başkan Ömer Budak, gelen talepleri dinledi ve her gelen talebin önemle üzerinde durduklarının altını çizdi.

Ziyaretlerin ardından PİM’de bulunan Genel Yetkili Sendika odasının açılışına katılan Birlik Haber-Sen heyeti, başarılarından dolayı tüm İzmir teşkilatını tebrik ettiler. Programda açılış konuşması yapan Genel Başkan Ömer Budak, İzmir’in dünden bugüne gelişimini aktardı. Sendika odasının hayırlar getirmesini dileyen Budak, başta Şube Başkanı Selçuk Erdem olmak üzere yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından İzmir Şube Başkanı Selçuk Erdem ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği temsilciler toplantısına katılan Birlik Haber-Sen Heyeti, İzmir teşkilatı ve işyeri temsilcileri ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yakın zamanda yapılan Kurum İdari Kurulu Toplantısı (KİK) maddeleri hakkında açıklamalarda bulunan Budak, Birlik Haber-Sen olarak PTT A.Ş. çalışanları adına önemli çalışmalar yürütüldüğünün altını çizdi. Temsilcilerden gelen soruları yanıtlayan Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, işyeri temsilcilerinin sendikaların illerdeki teşkilatlarının en güçlü yapı taşı olduklarını ifade ettiler.

Gerçekleştirilen toplantı aile fotoğrafının ardından sona erdi.