Burgaç, Konya Teşkilatını Ziyaret Etti

10.09.2019 10:23

Burgaç, Konya Teşkilatını Ziyaret Etti

Konya teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Konya Şube Başkanı Nedim Akan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başmüdürlük ve Merkezlerde çalışanları ziyaret eden Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı, hizmet kolu çalışanlarının taleplerini dinleyerek sorularını cevapladılar.

Konya Memur-Sen Temsilcisi Nazif Karlıer’i makamında ziyaret eden Burgaç, Konya’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yakın zamanda ve mutabakatsızlıkla sonuçlanan toplu sözleşme sürecini değerlendiren heyet, yapılması gereken çalışmalar üzerine istişarelerde bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç ziyaretlerin ardından, Konya Şube Başkanı Nedim Akan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği temsilciler toplantısına katıldı. Konya teşkilatı ve işyeri temsilcileri ile bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Burgaç, çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Yardımcısı Burgaç, yürütülen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Yakın zamanda yapılan toplu sözleşme süreci ile ilgili önemli aktarımlarda bulunan Burgaç, kamu çalışanları ve PTT A.Ş. çalışanları adına beklentilerin olumsuz sonuçlandığını altını çizdi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR