Afyon, Kütahya ve Uşak Teşkilatları Ziyaret Edildi

01.04.2019 09:32

Afyon, Kütahya ve Uşak Teşkilatları Ziyaret Edildi

Teşkilat çalışmalarını sürdüren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Afyon, Kütahya ve Uşak teşkilatlarını ziyaret ederek İl Başkanları, işyeri temsilcileri ve üyelerle bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Çalışmalar kapsamında; Afyon, Kütahya ve Uşak’ı ziyaret eden Birlik Haber-Sen Heyeti, PTT A.Ş. çalışanları ile bir araya geldiler. Çalışanlardan gelen soruları ve talepleri dinleyen Genel Başkan Ömer Budak, iletilen soruları yanıtladı ve kendilerine ulaşan her talebin Birlik Haber-Sen için önem arz ettiğini vurguladı. Sendika çalışmaları hakkında da bilgiler veren heyet, yakın zamanda yapılan Kurum İdari Kurulu Toplantısı’nda üzerinde durarak konuşulan ve yakın zamanda kazanıma dönecek maddelerden bahsettiler.

Çalışmalar kapsamında gidilen illerin, Başmüdürlerini ve Müdürlerini makamlarında ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışanlardan gelen talepleri iletti. Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak yapılan çalışmalardan bahseden heyet, yürütülen çalışmaların kamu çalışanları için büyük önem taşıdığının altını çizdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başmüdürler ve Müdürler, Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretlerde; İl Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İşyeri Temsilcileri ile toplantılar yapan Birlik Haber-Sen Heyeti, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve tavsiyelerde bulundular.