Birlik Haber-Sen Denizli Teşkilatına Ziyaret

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen Denizli Teşkilatına Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası(Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Birlik Haber-Sen Denizli teşkilatını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Teşkilat çalışmaları kapsamında Denizli’ye giden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları hizmet kolunda görev yapanlarla görüşüp, bir takım ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak Birlik Haber-Sen Denizli il temsilciliğini ziyaret eden Genel Başkan İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Burgaç, İl Başkanı Mustafa Çavlı’ dan çalışmaları hakkında bilgi aldılar. İl başkanlığında çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle bir araya gelen Genel Başkan İnaltekin ve Burgaç, burada Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Birlik Haber-Sen’in Toplu Sözleşmede elde ettiği kazanımlara da değinen İnaltekin ve Burgaç, Toplu Sözleşmenin kamu görevlilerinin yüzünü güldürdüğünü belirttiler.

İnaltekin ve Burgaç, daha sonra Denizli Başmüdürü Zekai Özkan’ı makamında ziyaret ettiler. Özkan ile bir süre sohbet eden Genel Başkan ve Yardımcısı burada da Başmüdür Özkan’a Memur-Sen Konfederasyonu’nun ve Birlik Haber-Sen’in yüklendiği vizyonu ve Sivil Toplum Kuruluşu olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonu olduklarını belirten İnaltekin, Birlik Haber-Sen olarak genel yetkili sendika olduklarını ve toplu sözleşmede hizmet kolunda çalışanlar için büyük kazanımlar elde ettiklerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başmüdür Zekai Özkan ise Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Denizli’de Birlik Haber-Sen şubesiyle yakından çalıştıklarını kaydetti.

Başmüdür ziyaretlerinin ardından çok sayıda PTT çalışanlarıyla bir araya gelen İnaltekin ve Burgaç, Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak varlık amaçlarını, yürüttükleri sendikal ve toplumsal çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR