BHS Genel Başkan Yardımcıları Teşkilat Çalışmalarına Devam Ediyor

01.08.2015 20:31

BHS Genel Başkan Yardımcıları Teşkilat Çalışmalarına Devam Ediyor

Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkan Yardımcıları teşkilat çalışmalarına devam ediyor.

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Salih Yıldırgan ve Ahmet Karagöz, Trabzon, Rize ve Artvin illerine giderek haberleşme kolunda çalışan kamu görevlileriyle bir araya geldiler.

Genel Başkan Yardımcıları Burgaç, Yıldırgan ve Karagöz, teşkilat çalışmaları kapsamında gittikleri illerde “Haberleşme Hizmet Kolunda” çalışan kamu görevlileriyle bir araya gelerek Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Gittikleri illerde PTT Başmüdürlerini de ziyaret eden Genel Başkan Yardımcıları, PTT çalışanlarına Birlik Haber-Sen hakkında bilgi vererek, Birlik Haber-Sen’in, haberleşme kolunda elde ettiği kazanımlara değindiler. Birlik Haber-Sen’in toplu sözleşmede elde ettiği kazanımları hatırlatan Genel Başkan Yardımcıları, 2014-2015 yıllarını kapsayan toplu sözleşmenin kamu görevlilerini mutlu ettiklerini ifade ettiler.

Bu yılın ilk döneminde yapılan KPDK ve KİK toplantılarına Genel Yetkili Sendika olarak katıldıklarını belirten Genel Başkan Yardımcıları, yapılan bu toplantılarda çalışanların istek ve sıkıntıları doğrultusunda raporlar hazırladıklarını ve toplantılara ellerinin güçlü bir şekilde oturduklarını söylediler. Özellikle yapılan KİK toplantılarında kurumlarla sıkı pazarlıklar yaptıklarını anlatan Genel Başkan Yardımcıları, Birlik Haber-Sen olarak çalışanların kendilerine olan güvenlerini boşa çıkartmadıklarını kaydettiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR