BİRLİK HABER-SEN’DEN MİLLETVEKİLLERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

07.12.2015 18:14

BİRLİK HABER-SEN’DEN MİLLETVEKİLLERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkanvekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, Memur-Sen Onursal Genel Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu’yu, AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz’ü, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek’i, AK Parti Kars Milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey’i ve AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ı TBMM’de ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyarette milletvekillerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Genel Başkan Budak, 1 Kasımda milletin gösterdiği irade sonucu 26. Dönem milletvekilliğine seçilmenin ayrı bir önemi olduğunu belirterek milletvekillerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Milletimize hizmet yolunda çıktıkları yolda bir Sivil Toplum Kuruluşu Lideri olarak üzerine düşen her türlü göreve hazır olduğunu belirten Ömer Budak, “Bu kutlu davada ümmet ve millet için döktüğünüz alın terinizi Rabbim mükâfatlandıracaktır inşallah.” dedi.

Genel Başkan Budak ve beraberindeki heyet milletvekillerine yaptıkları ziyaretin ardından PTT A.Ş. Meclis Şubesi’ni de ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldiler.