YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ,ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKAN YARDIMCISI VE MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI İLE BİR ARAYA GELDİ

01.08.2015 20:31

YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ,ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKAN YARDIMCISI VE MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI İLE BİR ARAYA GELDİ

Birlik Haber Sen Genel merkezi olarak içkale otelde tertiplediğimiz sabah kahvaltısı programına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan yardımcısı Sn.Halil ETYEMEZ ve Memur -Sen konfederasyonu genel başkanı Sn.Ahmet GÜNDOĞDU’nun da katılım sağladığı organizasyonda Genel Başkan Sn.Şinasi GÜLCÜOĞLU, Genel Sekreter Gürbüz İNALTEKİN, Genel Mali Sekreter Ömer BUDAK, Genel Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreteri Mevlüt BURGAÇ ve Genel Eğitim Sekreteri M. Cemal ÇİVİ ile birlikte Ankara 4 nolu şube başkanı Ünal ÖZDEMİR, BTK temsilcimiz Şemsettin SÜER, Basın-yayın ve Enformasyon genel müdürlüğü temsilcimiz Aytemur YILDIR hazır bulundu. 

 

Birlik Haber Sen Genel Başkanı Şinasi GÜLCÜOĞLU İşkolumuza bağlı işyerlerine ilişkin sorunları dile getirdiği ortamda; özellikle TRT de sözleşmeli çalışan personelin kadroya geçirilmesinde gelinen durumu ve sözleşmeli personelin yemek yardımında faydalandırılması konusundaki yaşanan sıkıntıları anlattı. Sn bakan yardımcımız Halil ETYEMEZ sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi konusunda çalışmaların devam ettiğini, yemek yardımı konusunda ise çözüm yerinin toplu sözleşme masası olduğunu belirtti. Genel yetkimizi kutlayarak sorunların çözümü noktasında katkıya açık olduklarını dile getirdi.

 

Memur sen konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet GÜNDOĞDU ise öncelikle Birlik Haber-Sen’in Genel yetkiyi alması konusunda duyduğu memnuniyeti ifade etti. Birlik Haber-Sen’in daha da büyüyeceğini önünde engel kalmayacağını dile getirerek, çalışmalarımızın devamını beklediklerini ve bu konuda katkıya hazır olduklarını söyledi.

 

Birlik Haber Sen Genel Başkanı Şinasi GÜLCÜOĞLU katılımlarından dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan yardımcısı Sn.Halil ETYEMEZ’e,Memur-sen Konfederasyonu Genel Başkanı Sn.Ahmet GÜNDOĞDU’ ya,Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine,Ankara Şube Başkanına,BTK Temsilciliğine,BYEGM Temsilciliğine ve TRT şube başkanlığına teşekkür etti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR