PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Akbulut İle Performans Ücretlerini ve Seyyar Görev Tazminatlarını Görüştük

11.04.2017 11:18

PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Akbulut İle Performans Ücretlerini ve Seyyar Görev Tazminatlarını Görüştük

Genel Başkanımız Ömer Budak, PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’a yaptığı ziyarette, İdari Hizmet Sözleşmelilere ödenen performans ücretlerini ve köy dağıtıcılarına ödenen seyyar görev tazminatının 3 aydır hak sahiplerine ödenmediğini aktararak bu konunun çözümü kavuşturulmasını talep etti.

Yaşanan sıkıntının PTT A.Ş. Yönetim Kurulu olarak farkında olduklarını belirten PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Akbulut, , İdari Hizmet Sözleşmelilerine performans ücretlerinin ödenmemesinin sebebinin teknik sıkıntılardan kaynaklandığını söyledi. Akbulut, köy dağıtıcılarına ödenen seyyar görev tazminatlarının ise yeni ücretlerin Maliye Bakanlığı tarafından güncellenmediğini, bu nedenle ödemelerin geciktiğini belirtti.

Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut, Teknik problemlerin çözülerek bu hafta içerisinde performansların ödenmesi için ilgili daire başkanlıklarına gerekli talimatları verdini söyledi.

Ayrıca Akbulut “Seyyar görev tazminatları ile ilgili her ne kadar yeni rakamlar belirlenmemiş olsa da, eski rakamlar üzerinden bu hafta içerisinde seyyar görev tazminatının da ödenmesi talimatını gerekli daire başkanlarına verdim” diye konuştu.

Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda çözümün tek adresi Birlik Haber-Sen olarak, tüm sorun ve sıkıntıların takipçisi olup sizlerden aldığımız güçle her zaman daha ileriye hep birlikte ilerlemeye devam edeceğiz.