Budak ve İnaltekin, APİM Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

09.01.2020 22:42

Budak ve İnaltekin, APİM Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Genel Başkan Budak ve Genel Sekreter İnaltekin, ilk olarak Ankara 4 Nolu Şube Başkanı Ali Yaz’ ı ve Şube Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, sendikal çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Şube Yönetimiyle istişarelerde bulunan Budak ve İnaltekin, daha sonra Şube Başkanı Ali Yaz ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Posta İşleme Merkezi kısım müdürlüklerini ziyaret ettiler.

PTT A.Ş. Ankara Başmüdürlüğü bünyesinde hizmet veren Ankara Posta İşleme Merkez Müdürlüğünü, Yenimahelle Posta İşleme Merkez Müdürlüğünü ve Keçiören Posta İşleme Merkez Müdürlüğünü ziyaret eden Budak ve beraberindeki heyet çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Birlik Haber-Sen olarak yürüttükleri çalışmaları anlatan Genel Başkan Ömer Budak, sendikasının Genel Yetkili sendika olduğunu anımsatarak, Toplu Sözleşmede, Kurum İdari Kurulu ve Kamu Personel Danışma Kurulu Toplantılarında Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda elde ettikleri kazanımlar hakkında bilgi verdi.

Budak, bazı sendikaların hayallerini bile kuramayacağı kazanımların altına Birlik Haber-Sen olarak imza attıklarını ifade ederek, Birlik Haber-Sen olarak, birilerinin aksine laf değil, çalışanların özlük, ekonomik ve sosyal haklarını genişlettiklerini söyledi.

Toplantıya katılan Başmüdürlük çalışanlarının sorularını da yanıtlayan Genel Başkan Ömer Budak, PTT A.Ş.’ de eşit şartlarda çalışan bütün herkesin eşit ücreti alması için sendika olarak mücadele verdiklerinin altını çizdi.

Ziyaret ettiği birimlerde çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek, not alan Genel Başkan Budak, aldıkları notları rapor halinde yetkili mercilere ulaştıracağını söyledi.