BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

01.08.2015 20:31

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

 

Birlik Haber-Sen İstanbul Avrupa Yakası 15 Nolu Şubemizin düzenlemiş olduğu Sendikamızın Yetki Yolunda birlik ve beraberlik yemeği programı 31 Mart 2012 tarihinde İstanbul’da yapıldı.

 

Programa Genel Başkanımız Şinasi Gülcüoğlu, Genel Sekreterimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Teşkilat Sekreterimiz M.Salih Yıldırgan, Genel Eğitim Ve Dış İlişkiler Sekreterimiz M.Cemal Çivi, İstanbul Anadolu Yakası 3 Nolu Şube Başkanımız Cengiz Bekar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Avrupa Yakası 2 Nolu Şube Başkanımız Mehmet Direkçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sendikamız İstanbul Avrupa Yakası işyeri temsilcileri ve birçok sayıda üyemiz katıldı.

 

Sayın Genel Başkanımız Gülcüoğlu, Selamlama konuşmasını yaptıktan sonra, İş yeri temsilcilerimizle, üyelerimizle birebir sohbet edip iş yerlerinde ki sorunlarını dinleyip, çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundular.

 

Büyük bir coşku içerisinde geçen programa katılan bütün dostlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunar, sendikamız yetki yolunda ilerlerken verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür eder, işlerinde kolaylıklar dileriz.