Başkanlarımız Güneydoğu Teşkilatlarımızı Ziyaret Ettiler

16.05.2017 11:31

Başkanlarımız Güneydoğu Teşkilatlarımızı Ziyaret Ettiler

Teşkilat çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Başkanlarımız, Güneydoğu ve Doğu Teşkilatlarımızı ziyaret ederek Şube Başkanlarımızla, İl Başkanlarımızla, işyeri temsilcilerimizle ve üyelerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

İlk olarak Diyarbakır teşkilatımızı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Bekar, Cüneyt Özban ve Muzaffer Boskurt, Diyarbakır İl Başkanımız Sezgin Umutlu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldiler. Umutlu’ dan, Diyarbakır’daki sendikal çalışmaları hakkında bilgi alan Başkanlarımız, üyelerimizle de biraraya gelerek, sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Diyarbakır’daki hizmet kolumuzdaki kurumları ziyaret eden Başkanlarımız, Diyarbakır PTT A.Ş. Başmüdürü Abdülkadir Bedir’i makamında ziyaret ederek çalışanların sıkıntı ve taleplerini, Başmüdür Bedir’e ilettiler. Başmüdür Yardımcısı Mevlüt Demirkıran’ı,  Posta İşleme Merkez Müdürü Doğan Dalçın’ı, Kayapınar Merkez Müdürü Veysi Mehmetoğlu’ nu, Suriçi Merkez Müdürlüğü Yunus Göktekin’i makamlarında ziyaret eden Başkanlarımız, müdürlerimizle görüş alışverişinde bulundalar.

TRT Diyarbakır Müdürlüğünü’ de ziyaret eden Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Bekar, Cüneyt Özban ve Muzaffer Boskurt, TRT Diyarbakır Temsilcimiz Hamza Çelik' i ziyaret ederek, sendikal konularda istişarelerde bulundular. TRT Diyarbakır Destek Hizmetleri Müdürü Sebahattin Tiltak’ ı, birim şeflerini makamlarında ziyaret eden Başkanlarımız, çalışanlarla da biraraya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Diyarbakır’daki ziyaretlerini tamamlayan Başkanlarımız, buradan Mardin’e geçerek, Mardin İl Başkanımız Mehmet Salih Yeşilmen ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle biraraya geldiler.

Mardin İl Başkanımız Mehmet Salih Yeşilmen ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi alan Başkanlarımız, hizmet kolumuzdaki kamu görevlileriyle biraraya gelerek, sıkıntı ve taleplerini dinlediler. Üyelerimizin taleplerini alan Başkanlarımız, Mardin PTT A.Ş. Başmüdürü Hüseyin Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, personel eksikliğinin giderilmesini talep ettiler.

Teşkilat çalışmalarına ara vermeden Batman’a geçen Başkanlarımız, Batman İl Başkanımız Kadri Sevinç ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Batman’daki hizmet kolumuza bağlı kurum çalışanlarıyla bir araya gelen Başkanlarımız, üyelerimizin sıkıntı ve taleplerini not alarak, toplu sözleşme masasında görüşülmesini sağlayacaklarını belirttiler.

Batman’daki çalışmalarını tamamlayan Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Bekar, Cüneyt Özban ve Muzaffer Boskurt, Siirt ve Bitlis teşkilatlarımızı da ziyaret ederek il başkanlarımızla görüş alışverişinde bulundular.

Siirt Başmüdürü Abbas Akdeniz’i makamında ziyaret eden Başkanlarımız, Akdeniz ile bir süre görüş alışverişinde bulunduktan sonra teşkilat çalışmalarını sürdürmek için Muş’a geçtiler.

Muş İl Başkanımız Nurullah Toktaş’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alan Başkanlarımız, Muş Memur-Sen İl Temsilcisi Kuzey Vural, PTT A.Ş Başmüdürü Vekili Rıfkı Çatak’ı ziyaret ederek, istişarelerde bulundular.

Muş merkez ve ilçelerindeki hizmet kolu çalışanlarıyla bir araya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinleyen Başkanlarımız, daha sonra Erzurum’a giderek, Erzurum TRT Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Erzurum TRT Temsilcimiz Ümit Güvercin’i ziyaret eden Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Bekar, Cüneyt Özban ve Muzaffer Boskurt, çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Başkanlarımızın Teşkilat Çalışmalarındaki Son Durakları Erzincan Oldu

Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Bekar, Cüneyt Özban ve Muzaffer Boskurt, teşkilat çalışmalarındaki son durakları Erzincan oldu. İlk olarak Erzincan İl Başkanımız Mustafa Sevilir ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Başkanlarımız, Sevilir’ den sendikal çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Erzincan’da çeşitli ziyaretlerde bulunan Başkanlarımız, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, İl Jandarma Komutanı, PTT A.Ş. Başmüdürü Metin Ağdaş ve Memur-Sen İl Temsilcisi Nabi Gül ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.