Sendikamızdan BYEGM Müdür Yardımcısı Okutan 'a Ziyaret

28.03.2017 18:09

Sendikamızdan BYEGM Müdür Yardımcısı Okutan 'a Ziyaret

Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Ömer Budak, PTT A.Ş., TRT, RTÜK, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun kendi hizmet kollarında olduğunu belirterek, Birlik Haber-Sen’in Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika olduğunu söyledi.

Basın, Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Yönetim kademesiyle bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışanlar için hep birlikte uyum içinde çalışacaklarını söyleyen Genel Başkanımız Budak, Birlik Haber-Sen olarak çalışanların sosyal, ekonomik ve özlük haklarının savunucusu olduklarını belirtti. Birlik Haber-Sen’in genel yetkili sendika olarak oturduğu toplu sözleşmelerden büyük kazanımlar elde ettiğine dikkat çeken Budak, her türlü platformda çalışanların sıkıntı ve taleplerini dile getirdiklerini kaydetti.

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Ekrem Okutan, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Birlik Haber-Sen ile uyum içinde çalışacaklarını inandığını söyledi. Çalışanlarının haklarının ihlal edilmemesi için elinden geleni yapacağını belirten Okutan, çalışanların her türlü haklarının iyileştirilmesi içinde Genel Yetkili sendika Birlik Haber-Sen’in önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.