BURGAÇ VE KARAGÖZ’DEN RİZE VE TRABZON TEŞKİLATIMIZA ZİYARET

17.03.2016 13:59

BURGAÇ VE KARAGÖZ’DEN RİZE VE TRABZON TEŞKİLATIMIZA ZİYARET

İlk olarak Rize’ye giden Genel Başkan Yardımcılarımız burada İl Başkanımız Ali Nazıroğlu ile bir araya gelerek teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Daha sonra PTT A.Ş Başmüdüŕlük ihtisas birimleri ile Merkez Müdürlüğü gişe çalışanları ve dağıtım servisi çalışanlarımızla bir araya gelen Burgaç ve Karagöz yaşanılan sıkıntıları ve talepleri ele aldılar.

Daha sonra Trabzon’a giden Genel Başkan Yardımcılarımız Burgaç ve Karagöz, İl Başkanımız Yavuz Güney ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar. İl başkanlığında çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle bir araya gelen Burgaç ve Karagöz, burada Birlik Haber-Sen’in sendikal ve bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Daha sonra Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç ve Ahmet Karagöz, Trabzon PİM’de çalışanların davetlisi olarak kahvaltı programına katıldılar.

Trabzon çalışmalarına PTT A.Ş. çalışanlarıyla bir araya gelerek devam eden Genel Başkan Yardımcılarımız ve beraberindeki heyet, çalışanlara Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen’in, varlık amaçlarını, yürüttükleri sendikal ve toplumsal çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Trabzon TRT Temsilciliğimizi de ziyaret eden Burgaç ve Karagöz, Temsilcimiz Fatih Solak’ı ve TRT Trabzon Müdürü Serdar Sani Şişman’ı makamlarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Çalışanların, yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Genel Başkan Yardımcılarımız ve beraberindeki heyet, tespit ettikleri sıkıntıların çözümü konusunda istişare ve değerlendirmelerde bulundular. 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR