SENDİKAMIZ TÜM KADROLARIYLA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

12.04.2016 10:24

SENDİKAMIZ TÜM KADROLARIYLA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, teşkilat çalışmaları kapsamında İstanbul Anadolu Yakası 3 No’lu Şubemizi,  İstanbul Anadolu Yakası PTT A.Ş. Başmüdürlüğü’nü, Kadıköy Posta Dağıtım Merkezi’ni, Kartal Posta Dağıtım Merkezi’ni ve Pendik Posta Dağıtım Merkezi’ni ziyaret ederek çalışanlar ile bir araya geldiler.

Budak ve Bekar, ilk olarak İstanbul Anadolu Yakası 3 No’lu Şube Başkanlığımızı ziyaret ederek şube başkanımız Halil İbrahim Derim ve yönetimi ile bir araya geldiler. Şube başkanlığında çok sayıda üyemizle bir araya gelen Budak ve Bekar, burada üyelerimizin sıkıntı ve taleplerini dinleyerek, çözümleri konusunda istişarelerde bulundular. Aksaklıkların çözümü için gerekli yerlerle görüşeceklerini ve taleplerini ileteceklerini belirten Budak, üyelerimize sendikamızın çalışmaları ve ürettiği kazanımlar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra İstanbul Anadolu Yakası PTT A.Ş. Başmüdürlüğü’nü, Kadıköy Posta Dağıtım Merkezi’ni, Kartal Posta Dağıtım Merkezi’ni ve Pendik Posta Dağıtım Merkezi’ni ziyaret eden Budak, Bekar ve beraberindeki heyet çalışanların yoğun ilgisi ve teveccühüyle karşılaştı. İlgi ve alakalarından dolayı çalışanlara teşekkür eden Genel Başkanımız Budak, Birlik Haber-Sen’in böyle destekçileri olduğu sürece hiçbir zaman yıkılmayacağını vurguladı. 399’lu ve İHS’li çalışanlarla ilgili Toplu Sözleşme ve KİK kazanımları hakkında çalışanlara bilgiler veren Budak, ayrıca taşeron çalışanların kadroya geçiş süreci ve taşeron kanunu hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Birlik Haber-Sen’in, çalışanların menfaatine olmayacak hiçbir yerde bulunmayacağını dile getiren Budak, bilgi verdiği konularla ilgili her türlü gelişmenin takipçisi olacaklarını ifade etti.