TRT GENEL MÜDÜRÜ İBRAHİM ŞAHİN MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ

01.08.2015 20:31

TRT GENEL MÜDÜRÜ İBRAHİM ŞAHİN MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ

TRT Genel Müdürü İbrahim ŞAHİN 08/02/2012 günü saat: 17:00’ de makamında ziyaret edildi. Yapılan Ziyarete Birlik Haber Sen Genel Başkanı Sayın Şinasi GÜLCÜOĞLU, Genel Sekreter Gürbüz İNALTEKİN, Genel Mali Sekreter Ömer BUDAK, Genel Mevzuat Sekreteri Mevlüt BURGAÇ, TRT Şube Başkanı Yakup ÖZMEN, TRT personelleri Yusuf HACIOĞLU ve Bünyamin AKTAŞ katılmıştır.

 

 

Yapılan görüşmenin konusu TRT’ de çalışan sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi ve TRT kurumunun genel problemlerinin çözümü noktasında yardım ve destek istenmiştir.

 

Görüşmede sırasıyla;

 

1 - TRT' de çalışan sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi konusunda Sayın Genel Başkanımız Şinasi GÜLCÜOĞLU’ nun konuyu detayları ile aktarması ve ısrarcı olması üzerine, TRT’ de çalışan sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi için Sayın İbrahim ŞAHİN elinden geleni yapacağını belirtti.  Ayrıca Genel Başkanımızın ısrarı ile Sayın İbrahim ŞAHİN Meclis Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ile görüşüp Meclisteki çalışmalara da destek vereceklerini iletti.

 

2 - Kadroya geçirilme işleminin yapılması esnasında geçen süre içerisinde sözleşmeli personellerin arasındaki maaş farklarının düzeltilmesi için de TRT Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmanın başlatılması için gerekli talimatı vermiştir.

 

3 – Toplantıda ayrıca TRT personelinin genel sorunları içinde önümüzdeki günlerde detaylı bir çalışmanın başlatılacağını Sayın Genel Müdür belirtmiştir.

 

Görüşmeden edindiğimiz izlenim Sayın TRT Genel Müdürünün sözleşmeli personellerin işine daha fazla bağlanması için gerek kadro yönünden gerekse mali haklar bakımından her türlü desteği vereceği kanaati bizlerde oluşmuştur.

 

Ayrıca 08 Şubat 2012 tarihi saat 15:00 - 16:30 arasında Sayın Genel Başkanımız Denizcilik Haberleşme ve Ulaştırma Bakanı Sayın Binali YILDIRIM ile görüşerek TRT' de çalışan sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi yönünde destek istemiş ve sayın bakanda bakanlar kurulunda bu konuda her tür desteği vereceklerini belirtmiştir.

 

Değerli dostlar unutmamanızı isteriz ki Sayın Başbakan Memur Sen kongresinde sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi konusunda Memur Sen Genel Başkanı Sayın Ahmet GÜNDOĞDU'  nun girişimleri ile söz vermiştir.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR