ŞANLIURFA’DA DÜZENLENEN BAŞMÜDÜRLER TOPLANTISINA KATILDIK

13.02.2016 16:37

ŞANLIURFA’DA DÜZENLENEN BAŞMÜDÜRLER TOPLANTISINA KATILDIK

Toplantıya PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sayın Harun Maden, PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve 81 ilin Başmüdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Harun Maden, PTT A.Ş.’nin dünden-bugüne, geçirmiş olduğu süreci, PTT A.Ş.’nin önüne koyduğu hedefleri ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Personel eksikliğinden, personelin sosyal ve özlük haklarıyla ilgili birçok konuya değinen Genel Müdür Maden, personel ve norm açığının giderilmesi için gerekli çalışmaları hassasiyetle yerine getirdiklerini, personelin özlük ve mali haklarının düzenlenmesi için Genel Yetkili Sendika olan Birlik Haber-Sen ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını, mağdur olan personellerin mağduriyetlerinin giderilmesi içinde sendikamızla gerekli istişareleri yaparak sorunları çözmeye devam edeceklerini söyledi.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Birlik Haber-Sen Genel Başkanımız Ömer Budak, bu tür toplantıların yapılmasının PTT A.Ş. içerisindeki birlik ve beraberliği daha da güçlendireceğini, çalışanların moral, motivasyonlarına katkı sağlayacağını ve personel ile ilgili yapılması planlanan çalışmaları gayet olumlu etkileyeceğini belirterek, Genel Yetkili Sendika olarak toplantıya davet edilmelerinin sendika yönetimini ve çalışanları mutlu ettiğini ifade ederek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Harun Maden’e ve yönetimine teşekkür etti.