Birlik Haber-Sen’den Yeni Akit Gazetesine Ziyaret

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen’den Yeni Akit Gazetesine Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Merkez Yöneticilerinden Yeni Akit Gazetesine ziyaret.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Ömer Budak, Birlik Haber-Sen TRT Şube Başkanı Yakup Özmen ve Birlik Haber-Sen Basın Danışmanı Murat Aydın Yeni Akit Gazetesi Ankara temsilciliğini ziyaret ederek Ankara Temsilcisi ve çalışanlar ile görüştüler.

Ankara Temsilcisi Yener Dönmez ile görüşen İnaltekin ve beraberindekiler, haberleşme kolunda çalışmaları temsil ettiklerini belirterek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Haberleşme alanında en büyük ve genel yetkili sendika olduklarının altını çizen Başkan İnaltekin, "PTT, TRT, RTÜK, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ile Basın İlan Kurumu, sendikamızın hizmet kolunda bulunuyor. Bu kurum ve kuruluşlarda, toplamda 14 bin üyemiz var. Bu rakamı daha da yukarılara çekmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yeni Akit Ankara Temsilcisi Yener Dönmez ise, "Nazik ziyaretinizden dolayı çok memnun olduk. Biz de sendikanızın çalışmasını yakından takip ediyoruz ve hayırlı çalışmalarınıza gazetemizde yer vermeye gayret ediyoruz" dedi. 

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR