MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI ALİ YALÇIN, MEMUR-SEN YÖNETİMİ VE 10 HİZMET KOLU GENEL BAŞKANINDAN BİRLİK HABER-SEN'E ZİYARET

28.08.2015 17:26

MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI ALİ YALÇIN, MEMUR-SEN YÖNETİMİ VE 10 HİZMET KOLU GENEL BAŞKANINDAN BİRLİK HABER-SEN'E ZİYARET

Genel Başkan Ömer Budak’ın makamında gerçekleşen ziyarete, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Toç Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Büro Memur-Sen Genel Başkan Vekili Mehmet Hadi Erdoğmuş, Enerji Bir-Sen Genel Başkan Vekili Mehmet Doğan ve Memur-Sen Genel Başkan Danışmanı Şahin Ali Şen katıldı.

Genel Başkan Budak’a ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet Birlik Haber-Sen’in 5. Olağan Genel Kurulunda demokrasi şöleni yaşandığını ve bundan sonraki sürecin tüm camiaya hayırlı olmasını dilediler.

Birlik Haber Sen Genel Merkezine yapılan ziyarette ayrıca Konfederasyon Genel Başkanı Yalçın ve beraberindeki heyet, Memur-Sen’in toplu sözleşme süreci ile ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirerek, bundan sonraki süreçte izlenecek yol haritası belirlendi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ise, bu güne kadar Birlik Haber-Sen Genel Merkezine bu düzeyde bir ziyaretin gerçekleştirilmediğini, yapılan bu ziyaretin ve Birlik Haber-Sen Genel Merkezinde yapılan toplantının kendisini fazlasıyla onurlandırdığını söyledi. Her zaman Memur-Sen’e bağlı olarak çalışmalarını devam ettireceğini belirten Budak, başta Konfederasyon Genel Başkanı Ali Yalçın olmak üzere Memur-Sen Yönetim Kuruluna ve Sendikaların Genel Başkanlarına tek tek teşekkür etti.