Başkanlarımız 15 Nolu Şubemizin İşyeri Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

06.02.2017 11:36

Başkanlarımız 15 Nolu Şubemizin İşyeri Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Bekar, Muzaffer Boskurt, İstanbul Avrupa Yakası 15 No’lu Şube Başkanımız Cengiz Şişman ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği temsilciler toplantısına katıldılar.

Toplantıda konuşan Genel Başkanımız Ömer Budak, sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Birlik Haber-Sen olarak her zaman çalışandan ve hakkaniyetten yana olduklarını vurgulayan Genel Başkanımız Budak, 2015 yılında yapılan toplu sözleşmede sendikamızın elde ettiği kazanımları anlattı.

Birlik Haber-Sen olarak, kenarda oturup laf üreten sendikaların aksine, çalışanlar için kazınım ürettiklerine dikkat çeken Budak, Birlik Haber-Sen’in her zaman halka hizmeti hakka hizmet olarak bildiğini belirterek, bunun için gece-gündüz; kar-tipi, yağmur-çamur demeden bütün ülkeyi dolaşarak çalışanların sıkıntılarıyla dertlendiklerini söyledi.

İstanbul Avrupa Yakası 15 No’lu Şube Başkanımız Cengiz Şişman’da bir selamlama konuşması yaparak, Şubesinin çalışmalarını anlattı.