Kars Milletvekili Kılıç’tan, İnaltekin’e Ziyaret

01.08.2015 20:31

Kars Milletvekili Kılıç’tan, İnaltekin’e Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası(Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin’i, Ak Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ziyaret etti.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin’i makamında ziyaret eden AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç, Ak Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğan ve Cengiz Cantimur, hemşerileri olan İnaltekin’e çalışmalarında başarılar dilediler.

Manisa’nın Soma ilçesinde  yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Yunus Kılıç, ölenlere Allah’tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diledi. Olaydan yaralı olarak kurtulanlara Allah’tan şifa dileyen Kılıç, Genel Başkan İnaltekin ile hemşeri olduklarını belirterek, “Gürbüz Beyi yıllardan beri tanırım, çalışkan ve işinin ustasıdır. Yaptığı işin en iyisini yapar. Kendisini ve çalışmalarını yakından takip ediyorum. Gerçekten göreve geldiği günden beri azimli ve kararlı bir şekilde çalışıyor. Genel Yetkili Sendika olarak da çalışmalarının meyvesini aldı. Arkadaşlarıyla ilk göreve geldiklerinde 5 binlerde olan üye sayılarını 15 bine çıkarttılar. Kendisini ve ekip arkadaşlarını yürekten tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Gürbüz İnaltekin ise Manisa’nın soma ilçesinde yaşananların yüreklerini dağladığını belirterek, “Ekmekleri için yerin binlerce metre altında alın terlerini kömür tozlarına döken işçi kardeşlerimizin yaşadığı bu hazin olayı rabbim inşallah bir daha yaşatmaz. Bu olayda şehit olan kardeşlerimize Allah rahmet eylesin, yakınlarının ve milletimizin başı sağolsun” dedi.

Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirten İnaltekin, Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın kendisine yönelik söylediklerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Sayın Vekilimiz Yunus Beyinde belirttiği gibi kendisiyle uzun zamandır tanışıyoruz. Memleketimize yaptığı çalışmalardan dolayı kendisini hemşerilerim adına tebrik ediyorum. Gerçekten seçildikleri günden beri Karsımızın kalkınması için gece gündüz çalıştılar ve çalışmaya da devam ediyorlar. Kars’a yeni bir vizyon getirdiler. Kendilerine çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür eder başarılar dilerim.”

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Genel Başkan İnaltekin ve ziyaretçileri bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulundular. Daha sonra ziyaretin anısına fotoğraf çektirdiler.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR