Kars Eski Belediye Başkanı Bozkuş’tan İnaltekin’e Ziyaret

01.08.2015 20:31

Kars Eski Belediye Başkanı Bozkuş’tan İnaltekin’e Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin’i, Kars eski Belediye Başkanı Ak Partili Nevzat Bozkuş ziyaret etti.

İnaltekin’in makamında ziyaret eden Bozkuş, “Genel Başkan Gürbüz İnaltekin kardeşim hemşehrimiz oluyor. Bir Karslı olarak kendisini makamında ziyaret etmek istedim. Gürbüz Beyle memleketimiz ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulunduk. Çok verimli bir görüşme oldu. Karsımızın kalkınması için hep birlikte el ele vererek yapılması gerekenlerin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Gürbüz Bey tam bir Kars sevdalısı. Serhat Karsımız için elinden geleni esirgemiyor sağolsun. Ben kendisine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kars eski Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, ise “Bozkuş Bey buruya kadar zahmet buyurarak ziyaretimize geldi sağolsun. Çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle örnek olan Nevzat Bozkuş kardeşimle hemşeri olmaktan mutluluk duyuyorum. Görevde olduğu dönemde Karsımız için gecesini gündüzüne katıyordu. Bizimle de memleketimiz hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Bizde kendisine fikirlerimizi belirttik. Sadece Kars için değil, bütün ülkemizin birliği ve kalkınması için sivil toplum kuruluşu olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Raporlar hazırlıyoruz. Ülkemizin 81 ilinde bütün ilçelerinde bulunan teşkilatlarımızla o bölgenin kalkınması için bilgi alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR