KARAGÖZ’DEN KASTAMONU TEŞKİLATIMIZA ZİYARET

13.04.2016 18:10

KARAGÖZ’DEN KASTAMONU TEŞKİLATIMIZA ZİYARET

Basın Yayın ve iletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen olarak teşkilat çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Teşkilat çalışmalarımız kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Karagöz, Kastamonu teşkilatımızı ziyaret ederek, hizmet kolumuzdaki kamu görevlileriyle bir araya geldi.

İlk olarak Kastamonu İl Başkanımız Ömer Dibekoğlu ve yönetimini ziyaret eden Karagöz, Dibekoğlu’ ndan çalışmaları hakkında bilgi aldı. İl başkanlığında çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Karagöz, burada Birlik Haber-Sen’in sendikal ve bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ahmet Karagöz, daha sonra Kastamonu İl Başkanımız Ömer Dibekoğlu ile beraber Kastamonu PTT Başmüdürü Aysel Varlıker'i makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Karagöz ve beraberindeki heyet daha sonra dağıtım servisi ve gişe çalışanlarıyla bir araya gelerek sendikamız hakkında bilgi verdiler.

KİK toplantılarında kurumlarla sıkı pazarlıklar yaptıklarını anlatan Karagöz, Birlik Haber-Sen olarak çalışanların kendilerine olan güvenlerini boşa çıkartmadıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Birlik Haber-Sen olarak son yıllarda bir çok başarıya imza attık. Genel yetkili sendika olarak hizmet kolumuzdaki kurumlar için çok sayıda kazanım elde ettik. Bu kazanımlarımızdan bazılarını hatırlayacak olursak. Araç kullanan dağıtıcı personele ödenen ilave ücreti 20 TL’den 50 TL’ye yükselttik. Gişe memurlarına aylık 50 TL ilave ücret ödenmesini sağladık. Bu madde de 10 yıl yetkili sendika olarak alanlarda salına salına arzı endam eden yetkili sendikanın rüyalarında dahi olmayan kazanımlardan bir tanesidir. Merkez nüfusu yüz bini aşan yerleşim yerlerinde görev yapan mobil posta dağıtıcılarına, tayın bedelinin ilk kez ödenmesini sağladık. Sahte para tespit eden, para sayma makinesi alınmasını sağladık. Teknik Personelin kendi görevinin dışında çalıştırılmamasını sağladık. Bunlar gibi sayabileceğimiz onlarca kazanıma imza attık.”

İlgi ve alakalarından dolayı çalışanlara teşekkür eden Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Karagöz,  Birlik Haber-Sen’in böyle destekçileri olduğu sürece hiçbir zaman yıkılmayacağını vurguladı. 399’lu ve İHS’li çalışanlarla ilgili Toplu Sözleşme ve KİK kazanımları hakkında çalışanlara bilgiler veren Karagöz, ayrıca taşeron çalışanların kadroya geçiş süreci ve taşeron kanunu hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Birlik Haber-Sen’in, çalışanların menfaatine olmayacak hiçbir yerde bulunmayacağını dile getirdi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR