Birlik Haber-Sen Karabük İl Başkanlığı Temsilcilik Odası Açılışı Yapıldı

08.12.2019 00:05

Birlik Haber-Sen Karabük İl Başkanlığı Temsilcilik Odası Açılışı Yapıldı

Açılışa Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ ın yanı sıra Birlik Haber-Sen Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Evren Akpınar, Karabük Memur Sen İl Başkanı Zeki Öz, Safranbolu AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Sarı, Birlik Haber-Sen eski Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Karagöz, Karabük İl Başkanı Hüseyin Köroğlu, Karabük’ de faaliyet gösteren Memur-Sen’e bağlı sendikaların il başkanları ve çok sayıda PTT A.Ş. çalışanı katıldı.

Açılışta konuşan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, temsilcilik odasının hayırlı olması temennisinde bulunarak, İl Başkanı Hüseyin Köroğlu’nun bundan sonra daha çok çalışması gerektiğini söyledi.

Birlik Haber-Sen’in bu güne kadar hizmet kolundaki çalışmaları ve üyeleri için elde ettiği kazanımları anlatan Genel Başkan Budak, Memur-Sen ailesi olarak bölgede ve Dünyada yaşanan zulümlere ve adaletsizliğe kayıtsız kalmadıklarını belirterek kamu görevlilerinin sofralarına bir tabak daha fazladan koymaları için mücadele ettiklerini söyledi.

Misafirler daha sonra temsilcilik odasında bir süre Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda görev yapan kamu görevlilerinin sorunları ve talepleri hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Açılış programının ardından Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve beraberindeki heyet PTT A.Ş. Karabük Başmüdürünü, Başmüdürlüğe bağlı kısım müdürlerini ve başmüdürlük çalışanlarını ziyaret ettiler.