Karagöz, Trabzon ve Rize’yi Ziyaret Etti

13.04.2019 16:56

Karagöz, Trabzon ve Rize’yi Ziyaret Etti

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Karagöz teşkilat çalışmaları kapsamında Trabzon ve Rize ziyaret etti. Trabzon İl Başkanı Yavuz Güney, Rize İl Başkanı Ali Nazıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Ahmet Karagöz, çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve istişarelerde bulundu.

Teşkilat çalışmaları kapsamında Trabzon ve Rize’de hizmet kolundaki kamu görevlileriyle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Karagöz, sendika çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yaptı. Çalışanlardan gelen soruları yanıtlama imkanı bulan Karagöz, gelen talep ve önerileri kabul etti. Kendilerine ulaşan her talebin önemli olduğunu vurgulayan Karagöz, tüm öneri ve taleplerin üzerinde tek tek çalıştıklarını ifade etti.

Ziyaretlerinde ayrıca Trabzon ve Rize PTT A.Ş. Başmüdürleri ve Merkez Müdürlerine de uğramayı ihmal etmeyen Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı, çalışanların sorunlarını iletti ve önemli aktarımlarda bulundu. Genel Yetkili Sendika olarak Birlik Haber-Sen hakkında bilgiler veren Genel Başkan Yardımcısı, Birlik Haber-Sen’in haberleşme alanındaki kamu çalışanları açısından öneminin üzerinde durdu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başmüdür ve Merkez Müdürleri Ahmet Karagöz ve Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar dilediler.