Karabük ve Bartın Teşkilatına Ziyaret

01.08.2015 20:31

Karabük ve Bartın Teşkilatına Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası(Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Ahmet Karagöz, Birlik Haber-Sen Karabük ve Bartın teşkilatını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Teşkilat çalışmaları kapsamında ilk olarak Karabük’e giden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Ahmet Karagöz, Karabük İl Başkanlığını ziyaret ederek Haberleşme Hizmet kolunda görev yapan kamu görevlileriyle bir araya geldiler. Üyelerle görüş alışverişi yapan Genel Başkan ve Yardımcıları üyelere Birlik Haber-Sen’in yürüttüğü çalışmalar ve sendikal kazanımlar hakkında bilgi verdiler.

Başmüdür Demir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Genel Başkan ve Yardımcıları daha sonra İstanbul Avrupa yakası PTT Başmüdür Yardımcılığı’ndan Karabük PTT Başmüdürlüğüne atanan Muhterem Demir’i makamında ziyaret ettiler.

Demir’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Genel Başkan İnaltekin, çalışmalarında başarılar dileyerek Birlik Haber-Sen’in her zaman yanlarında olacağını ve çalışmalarına destek vereceklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başmüdür Muhterem Demir ise İstanbul’da da, Karabük’te de Birlik Haber-Sen ile uyum içinde çalıştığını belirterek, çalışanlarla veya iş akışıyla ilgili yapılması gerekenleri birlikte yapmak istediğini ifade ederek önerilere açık olduğunu söyledi.

Bartın Teşkilatına Ziyaret  

Karabük’teki çalışmalarını bitiren Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Ahmet Karagöz, buradan Bartın’a geçerek çalışmalarına burada devam ettiler.

Bartın’da ilk olarak Birlik Haber-Sen il Başkanlığını ziyaret eden İnaltekin ve yardımcıları, İl Başkanı Ali Sinoplu’ dan çalışmaları hakkında bilgi aldılar. İl başkanlığında Birlik Haber-sen üyeleriyle bir süre sohbet eden Genel Başkan ve Yardımcıları daha sonra Bartın PTT Merkez Müdürlüğünü ve Posta Dağıtım Merkezini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldiler.

PTT çalışanlarına Birlik Haber-Sen’in yürüttüğü çalışmalardan ve kazanımlarından bahseden İnaltekin, Birlik Haber-Sen’in kuruş değil duruş sendikacılığı yaptığını belirterek, hizmet kolundaki çalışanların sosyal ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için sürekli çaba sarf ettiklerini söyledi.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR