Kalkan, Yazgan, ve Fakirullahoğlu’na Başarılar Dileriz

01.08.2015 20:31

Kalkan, Yazgan, ve Fakirullahoğlu’na Başarılar Dileriz

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) olarak 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği Seçimlerine aday adayı olan ve sendikamıza emek veren, bu günlere gelmesinde çaba gösteren Fahriye Kalkan, Baki Yazgan ve Faruk Fakirullahoğlu’na adaylık sürecinde başarılar dileriz.

Şırnak’ tan AK Parti aday adayı olan Fahriye Kalkan, sendikamızın üst kurul delegesi olarak Birlik Haber-Sen Ankara 4 No’lu şube yönetiminde görev almış ve Birlik Haber-Sen Ankara Kadın Kolları Başkanlığını yapmıştır. Fahriye Kalkan, PTT Genel Müdürlüğü’nde Şef’lik görevinden istifa ederek memleketi Şirnak’tan milletvekili aday adayı olmuştur.

İstanbul 3’üncü Bölgeden AK Parti aday adayı olan Baki Yazgan, sendikamızın üst kurul delegeliği ve Birlik Haber-Sen İstanbul Avrupa Yakası 2 No’lu Şube Yönetim Kurulu üyeliğini yapmıştır. Sendikamızın İstanbul Avrupa Yakası’nda teşkilatlanmasına büyük katkı sunan Yazgan, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarındaki üst düzey yöneticiliğinin yanı sıra, Yetiştirme Yurtlarında Kalan, Ayrılan Çocukları Koruma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin (YETKİM) Kurucu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.

Erzurum’dan AK Parti aday adayı olan Faruk Fakirullahoğlu, ise sendikamızın Erzurum’da kurulmasında ve teşkilatlanmasında büyük emeği geçmiş, Erzurum ve Kars PTT Başmüdürlük görevi yapmıştır. Fakirullahoğlu, Erzurum İmam Hatip Mezunları Derneği’nde (ERZİMDER) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve çeşitli Sivil Toplum kuruluşlarında üst düzey yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır.

Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak, Fahriye Kalkan, Baki Yazgan ve Faruk Fakirullahoğlu’na sendikamıza vermiş oldukları hizmetlerden ve katkılardan dolayı teşekkür eder, adaylıkları sürecinde kendilerine başarılar dileriz.