İnaltekin’den Müsteşar Bilgin’e Ziyaret

01.08.2015 20:31

İnaltekin’den Müsteşar Bilgin’e Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarlığı görevine gelen Feridun Bilgin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bilgin’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan İnaltekin, Birlik Haber-Sen olarak haberleşme kolunda hizmet verdiklerini belirterek hizmet kolumuzdaki çalışanların şartlarının iyileştirilmesi adına Feridun Bilgin’den destek beklediklerini ve sendika olarak ortak çalışmalara her zaman açık olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müsteşar Feridun Bilgin ise Memur-Sen’in ve haberleşme kolunda hizmet veren Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek kendisinin de yapılacak ortak çalışmalara ve yeni projelere açık olduğunu ifade etti. Kurum çalışanlarının şartlarının iyileştirilmesi ve hizmet kalitesinin artırılması adına sendikaların desteğini beklediğini vurgulayan Bilgin, sendikalarla birlik ve uyum içinde çalışacaklarını inandığını söyledi.

Ziyarette Memur-Sen’e bağlı Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Ulaştırma Memur–Sen Genel Başkanı Can Cankesen ve Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Abdulhadi Karasapan’da hazır bulundu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR