İMZA SENİN, KADRO SENİN

20.10.2022 09:30

İMZA SENİN, KADRO SENİN

Birlik Haber-Sen olarak uzun süredir gündeme taşıdığımız sözleşmelilerin kadroya alınması konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda eylem planımızı bir adım ileriye taşıyor ve hizmet kolu çalışanlarımız için önem arz eden kadro konusunda İMZA KAMPANYASI düzenliyoruz. Tüm Türkiye’de destek çağrımızın artarak devam ettiğinin bilinmesini istiyor, başta PTT A.Ş. ve TRT olmak üzere hizmet kolumuzda bulunan kurumlarda görev alan personellerin desteğini bekliyoruz.

İmza Kampanyamızın sendika ve kadro ayrımı yapmaksızın herkesin katılımıyla etki alanının büyüyeceğine inanıyoruz. Bu yüzden başta kurum çalışanları olmak üzere sizlerden, aileleriniz, arkadaşlarınız, komşularınız ve etki alanınıza giren herkesten imza atmanızı ve attırmanızı istirham ediyoruz.

Kampanyanın sonunda tüm Türkiye’den gelen imzalı evraklarımızı bir araya getirmeyi ve talebimizi tüm ayrıntıları ile ele aldığımız talep dilekçemizle birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde yapacağımız bir BASIN AÇIKLAMASI ile teslim etmeyi planlıyoruz.

Kampanyamız 21.10.2022 Cuma gününde başlayacak olup, 29.10.2022 tarihinde son bulacaktır. Konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi almak ve sunulan imza evraklarını teslim etmek için Şube Başkanlarımız, İl Başkanlarımız ve Temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Ekler;