Birlik Haber-Sen ve Karabük Üniversitesi İmzalanan Eğitim Protokolü Devam Ediyor

29.12.2021 17:39

Birlik Haber-Sen ve Karabük Üniversitesi İmzalanan Eğitim Protokolü Devam Ediyor

Program kapsamında belirlenen alanlarda yüksek lisans eğitimleri ve uygulanacak olan indirimelr önceki dönemde belirlenen fiyat tarifesi üzerinden gerçekleştirilecektir. Birlik Haber-Sen üyeleri lisansüstü eğitim ücreti için %50 indirim (6.000 TL olan ücret 3.000’ye indirilmiştir.) uygulanacaktır. Bu yıl ayrıca adaylar için uygulanacak kontenjan sayıları da artırılmış olup bölümlere daha fazla kabul gerçekleştirilecektir.

İmzalanan protokol kapsamında belirlenen bölümlerde Uzaktan Eğitim, Tezsiz, Yüksek Lisans eğitim programlarını kapsamaktadır.

Kapsama giren bölümler şu şekildedir; Kamu Yönetimi (Tezsiz)İşletme (Tezsiz)Bilgisayar Mühendisliği (Tezsiz)Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği (Tezsiz)Girişimcilik (Tezsiz). Siz üyelerimiz sunulan bu imkânlardan faydalanabilir ve sağladığımız eğitim fırsatının bir parçası olabilirsiniz.

 

Programın detayları;

  • İmzalanan protokol kapsamında sendikamız üyelerinin %50 oranında indirim yapılacaktır. (2022 yılı güz dönemi için 6.000 TL olan ücret 3.000’ye indirilmiştir.)
  • Kayıt başvurularının kabullerinin esnasında kontroller yapıldıktan sonra Tezsiz Yüksek Lisans Program için ödenecek harç belirlenen harç bedeli ve sitesinde belirtilen tarihlerde yatırılması istenmektedir. Belirlenen tutar 2 taksit şeklinde ödenebilmektedir.
  • Başvurular öğrenci adayları için istenen belgeler yanında protokole dayalı bir indirim faydalanmak için sendika üyeleri için üyelik durumları gösterir belge Sendika Genel Merkezinden istenilecek ve kimlik bilgilerinin elektronik ortamda başvuru sırasında sisteme yüklenmesi gerekmektedir.
  • Müracaatlar elektronik ortamda belirlenen yüksek lisans programları için https://lisansustu.karabuk.edu.tr/index.aspx adresinden başvuru tarihleri kayıt ve harç ödeme tarihleri ayrıca bildirilecektir.

 

Detaylar için; https://lisansustu.karabuk.edu.tr/index.aspx

Telefon; 0505 272 49 48 (Genel Başkan Yardımcımız Selçuk ERDEM)