Genel Başkan Yardımcısı Burgaç’tan Teşkilat Çalışmaları

01.08.2015 20:31

Genel Başkan Yardımcısı Burgaç’tan Teşkilat Çalışmaları

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç teşkilat çalışmaları kapsamında Mersin, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay Birlik Haber-Sen İl Başkanlıklarını ziyaret etti.

Teşkilat çalışmaları kapsamında bütün illeri ve ilçeleri gezerek haberleşme hizmet kolunda çalışanlarla bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Burgaç, gittiği illerde PTT Başmüdürlüklerini, PTT çalışanlarını ve haberleşme hizmet kolundaki çalışanlarla bir araya gelerek Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Birlik Haber-Sen’in, haberleşme kolunda elde ettiği kazanımlara değinen Burgaç, Birlik Haber-Sen’in toplu sözleşmede elde ettiği kazanımları hatırlatarak, 2014-2015 yıllarını kapsayan toplu sözleşmenin kamu görevlilerini mutlu ettiklerini ifade etti.

Bu yılın ilk döneminde yapılan KPDK ve KİK toplantılarına Genel Yetkili Sendika olarak katıldıklarını belirten Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, yapılan bu toplantılarda çalışanların istek ve sıkıntıları doğrultusunda raporlar hazırladıklarını ve toplantılara ellerinin güçlü bir şekilde oturduklarını söyledi. Özellikle yapılan KİK toplantılarında kurumlarla sıkı pazarlıklar yaptıklarını anlatan Burgaç, Birlik Haber-Sen olarak çalışanların kendilerine olan güvenlerini boşa çıkartmadıklarını kaydetti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR