Genel Başkan İnaltekin’den Teşkilatlara Bayram Ziyareti

01.08.2015 20:31

Genel Başkan İnaltekin’den Teşkilatlara Bayram Ziyareti

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Ramazan Bayramı’nda Kars, Samsun ve Kocaeli teşkilatlarını ziyaret etti.

Teşkilat ziyaretlerine önem veren Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, bayram tatilinde de boş durmayarak Kars, Samsun ve Kocaeli teşkilatlarını ziyaret etti.

İlk olarak Kars Birlik Haber-Sen teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan İnaltekin, burada Birlik Haber-Sen Kars İl Başkanı Hakan Tan, yönetim kurulu ve üyeler ile bayramlaştı. İl Başkanı Hakan Tan’dan çalışmalar hakkında bilgi alan İnaltekin, üyelerle görüşerek, sıkıntılarını dinledi.

İnaltekin, Kars ziyaretinin ardından Samsun Birlik Haber-Sen Teşkilatını ziyaret ederek, bayramlaştı. Samsun İl Başkanı Mustafa Yılmaz’dan bilgi alarak üyelerinin sıkıntılarını dinleyen İnaltekin, daha sonra Samsun PTT Başmüdürü Adnan Sert ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, son olarak Kocaeli Birlik Haber-Sen teşkilatını ziyaret ederek bayramlaştı. Kocaeli Birlik Haber-Sen İl Başkanı Tacettin Mazlum’dan çalışmaları hakkında bilgi alan İnaltekin, burada da çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle bir araya gelerek Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi verdi.