Genel Başkan İnaltekin, PTT A.Ş. Genel Müdürü Madenle Görüştü

01.08.2015 20:31

Genel Başkan İnaltekin, PTT A.Ş. Genel Müdürü Madenle Görüştü

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, PTT A.Ş. Genel Müdürü Harun Maden ile görüştü.

PTT A.Ş. Genel Müdürü Harun Maden’in talebi üzerine Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, PTT A.Ş. Genel Müdürlüğüne giderek Maden ile yaklaşık iki saat görüştü.

Görüşmede, İdari Hizmet Sözleşmeli personelin performans sistemi, kuruma personel alımı, dağıtıcıların memuriyete geçirilmesi, müdürlük sınavlarının açıklanması, veznedarların ve başdağıtıcıların isimlerinin değiştirilmesiyle ilgili teknik detaylar, 4.sınıf merkezlerin şubeye dönüştürülmesi, vekalet edilen kadrolara, vekalet eden kişilerin atanması gibi konular başta olmak üzere Ağustos ayında yapılacak toplu sözleşme ile ilgilide görüş alışverişinde bulundu.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, en son yapılan Kurum İdare Kurulu toplantısında görüşülen maddelerinde yayınlanmasının talep ederek şunları söyledi: “Genel Yetkili Sendika olarak her zaman hizmet kolumuzdaki kamu görevlilerinin haklarının iyileştirilmesi için mücadele verdik. Sağolsun genel müdürümüzde kurum çalışanlarını evladı gibi benimsemiş ve sıkıntıların, sorunların çözümü için bizimle görüş alışverişinde bulunmuştur. Bizde yetkili sendika olarak çalışanlarımızın sıkıntılarını tek tek kendisine ilettik. Umarım bundan sonraki süreçlerde de hep birlikte el ele vererek sorunların çözümü için mücadele edeceğiz. Sayın Genel Müdürümüzü bu konuda kararlı gördüm. Bizde üzerimize düşeni her zaman yerine getirmeye hazırız. Verimli bir görüşme oldu. Aldığımız kararlar çalışanlarımız için hayırlı olur inşallah.”

PTT A.Ş. Genel Müdürü Harun Maden ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: “Kurumumuzdaki Genel Yetkili Sendika Genel Başkanı Sayın Gürbüz İnaltekin ile çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantıları bundan sonraki süreçlerde sıklıkla yapmak istiyoruz. Kurumumuzdaki çalışanların mutluluklarını artırarak, iş verimliliğimiz artırmayı hedefliyoruz. Bu konuda sağolsun Genel Başkanımız bize yardımcı oldu. Sorunlarımızın çözümü için bundan sonraki süreçte birlikte hareket edeceğiz. Kendisine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarımız kurumumuz ve çalışanlarımızı açısından hayırlara vesile olur inşallah.”

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR