GENÇ MEMUR-SEN'DEN BUDAK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

10.08.2015 16:14

GENÇ MEMUR-SEN'DEN BUDAK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Genel Başkan Budak’ın makamında gerçekleşen ziyarete Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, bu nazik ziyaretlerinden dolayı Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan ve yönetim kuruluna teşekkür ederek şunları söyledi: “Medeniyet anlayışımız gençliğe ve gençlerin yetişmesine her zaman önem vermiştir. Gençler bir milletin geleceğinin teminatıdır. Bugünün gençleri yarının büyükleri olacak ve ülkemizi yönetecekler.”

 

Kamunun genç beyinlerinin Genç Memur-Sen çatısı altında biraraya gelerek önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Budak, “Bir milletin geleceğinin teminatı olan gençlerin yanında yer almak ve onlara özgüven aşılamak için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Bizler de Birlik Haber-Sen, olarak bu sorumluluğun farkında olup gerekli desteği her zaman veremeye hazırız” diye konuştu.

 

Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan ise, kamuda çalışan genç memur sayısının yaklaşık 700.000 bin civarında olduğunu belirterek, üniversitelerde ve kamu kurumlarında çalışan genç memura yönelik gerçekleştirdikleri Genç Memur-Sen çalışmaları hakkında bilgiler verdi.